zaterdag 13 september 2014

Loomen

Oudste dochter was onlangs jarig en vierde gisteren haar verjaardag met haar vriendinnen. Het was haar laatste feestje op de basisschool alweer. Maar wat gingen we eens doen? Deze groep meiden heeft al zoveel leuke dingen gedaan op allerlei feestjes, dus moeilijk om iets te verzinnen. Dochter had een idee: We gaan gewoon loomen! Zo gezegd zo gedaan, we gingen 2 armbandjes maken. F. zou er eentje uitleggen aan de dames met behulp van 2 vorken en een haaknaaldje, zelf zou ik een aardbeienarmbandje gaan maken met een ander groepje, en dat met 2 haaknaalden. Aan het eind zouden de meiden dan 2 verschillende armbandjes hebben. Het resultaat mocht er zijn, al hebben we helaas niet zoveel foto's gemaakt, daar waren we gewoon te druk voor! Deze foto's zijn door de meiden nog snel gemaakt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Toen was het tijd om te eten, F. wilde niet gewoon eten, nee, het moest een buffet worden.  Het was echt een succes. Gewoon friet, wat salade en stokbrood, gefrituurde hapjes en wat sausjes, komkommer, en na afloop een grote schaal met bowl en slagroom. Echt een aanrader voor wat grotere meiden! Helaas geen foto's, toen ik het fototoestel pakte, was het buffet al leeg ;-)
 

2 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig feestje.
  Een buffet dat is weer eens wat anders dan gewoon patat.
  Fijn dat het zo geslaagd is!

  Gees.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, dat is leuk, zo'n buffet. Wij hadden vorig jaar een zelfgemaakt high tea gedaan, mini tompouches, bladerdeeghapjes, soesjes etc, superleuk! Veel kun je in 't voren doen, en zij hingen en kletsen in de kamer rond, superleuk! Geen thee, maar frisrank, dus niet helemaal echt high tea;-)
  Gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen