zaterdag 31 januari 2015

Cal t/m week 5

Even een update van de deken.
 
Ik heb alleen het idee dat de deken iets scheef begint te trekken, al lijkt het op de foto erger, dan in werkelijkheid.  Hebben meer mensen hier al last van?
 
 
Elke toer begin ik aan een andere kant, dus daar kan het niet aan liggen.
Ik ga volgende week maar eens proberen te blocken, kijken of het dan beter wordt.

7 opmerkingen:

 1. Weer mooi die laatste randen.
  De deken van mij gaat ook scheef trekken precies als die van jou.

  GeeS.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geloof dat ik ergens bij Terita heb gelezen dat zij de deken tussentijds wel eens blockte. Misschien was dat ook wel om scheeftrekken weer recht te trekken...
  Ik weet het niet goed meer, maar dat komt ook omdat ik niet mee doe en alleen de vorderingen van velen 'bewonder'...
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk weer hè, ik ben er toch ook weer aan begonnen hoor. Op zich is dat scheeftrekken logisch, het insteken van een stokje gebeurt steeds aan de rechterkant van het stokje, wat dus bij elke toer zorgt voor een kleine verspringing. Hierdoor draait het hele gebeuren een klein stukje waardoor je dat steeds beter gaat zien. Het enige wat daar echt bij helpt is sommige toeren terughaken, dus andersom, daar corrigeer je de boel mee. Blocken helpt misschien ook maar ik vraag me dan af wat er gebeurt als je de deken wast? Gaat hij dan weer in de originele vorm terug?
  Succes hè, het is een heerlijk werkje :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet wel hoe het komt. Je haakt de deken telkens aan de goede kant. Als je hem na elke toer omdraait dus een toer aan de verkeerde kant haakt, gebeurt dit niet.
  Ik weet dit uit ervaring. Het werkt echt. Kijk maar eens op mijn blog. Ik heb pas nog een granny deken erop gezet en die is mooi recht geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi weer. Bij mij trekt ie nog niet scheef. Maar had wel gelezen dat ze hem al vrij snel hadden geblokt. Volgens mijn week 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het ook, en word nu steeds erger. Ik ga hem nu blocken en daarna dan maar eens aan de andere kant haken denk ik. Hopen dat het dan over is. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. iedere toer omdraaien

  groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen